Banca nu percepe comisioane pentru analiza, administrare sau rambursare anicipata a imprumutului.

Creditul ipotecar se acorda pe cel mult 30 de ani si finanteaza pana la 70% din valoarea locuintei achizitionate.

Imprumutul nu poate depasi insa 300.000 de euro sau echivalentul sumei in lei.

Creditul de nevoi personale cu ipoteca poate ajunge la cel mult 150.000 de euro sau echivalent in lei, dar nu poate depasi 65% din valoarea imobilului ipotecat, care poate fi proprietatea solicitantului de credit sau a unei terte parti. Imprumutul se acorda pe o perioada de pana la 20 de ani.

Dobanzile pentru cele doua produse sunt variabile si actualizate la fiecare trei luni, in functie de indicatorii EURIBOR sau ROBOR la trei luni.

Banca accepta cel mult doi co-debitori la acordarea creditului.

Millennium Bank ia in considerare, la acordarea creditului, venituri din salarii, bonusuri, comisioane din vanzari, participarea la consilii de administratie si cenzori, drepturi de autor, chirii, dividende, activitati independente, pensii, diurne, diurne navigatorii sau venituri obtinute in strainatate, potrivit comunicatului.

Totodata, clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita la achizitionarea unuia din cele doua tipuri de credite.

Banca isi va promova cele doua produse pana in 17 aprilie.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 71 de unitati in Romania, dintre care 23 de centre financiare, 47 de centre de credit si o sucursala de private banking.