Participantii la Fondul de pensii administrat de Banca Comerciala Romana (BCR) au posibilitatea sa-si verifice oricand si in mod gratuit sumele acumulate pentru pensie, prin intermediul paginii de internet www.pensiibcr.ro, a anuntat compania.

Astfel, BCR Fond de Pensii a realizat o platforma dedicata exclusiv participantilor la fondul de pensii obligatorii BCR, in care vor fi publicate informatii despre activul total si net al fondului, despre cuantumul contributiilor participantului, valoarea unitatii de fond la care au fost achizitionate unitatile de catre participanti, precum si numarul unitatilor de fond. Platforma contine si un istoric al acestor date pentru ultimele sase luni.

BCR Administrare Fond de Pensii are in prezent 151.137 de aderanti, fiind pe primul loc in topul administratorilor de fonduri de pensii detinute de banci, iar BCR Fond de Pensii este un fond cu un profil de risc mediu.

Investitiile sunt realizate in proportie de 65% in instrumente financiare cu risc scazut (titluri de stat si obligatiuni), 25% in valori mobiliare tranzactionate pe piete reglementate (actiuni), 5% in instrumente ale pietei monetare si 5% in titluri de participare emise de organisme de plasament colectiv in valori mobiliare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
CNVM limiteaza drepturile de vot ale Erste in AGA SIF Oltenia