Banca promoveaza economisirea prin intermediul unei campanii de comunicare dedicata depozitelor.

Millennium Bank ofera depozite in lei, euro si dolari americani, cu diferite termene intre o luna si 12 luni. Dobanda anuala pentru lei variaza de la 15% la 16%, iar dobanda pentru euro se situeaza intre 5,50% si 6,50% pe an, in functie de durata depozitului.

Clientii bancii beneficiaza de gratuitate in ceea ce priveste deschiderea si administrarea depozitului si au posibilitatea de a face oricand retrageri partiale sau de a denunta in avans depozitul, fara perceperea unui comision penalizator. Dobanda este fixa pana la scadenta/ prelungire automata, este calculata zilnic si platita la scadenta..

Campania de promovare se va desfasura pana pe 22 mai a.c., prin intermediul canalelor TV, print, online si outdoor. Conceptul publicitar este creat de agentia GMP Advertising, iar agentia Initiative Media a intermediat achizitia spatiului media.

Millennium Bank are sucursale in Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Targu-Mures.

Millennium Bank urmeaza sa mai deschida, in prima parte a anului 2009, noi unitati in orasele Craiova, Piatra Neamt si Ramnicu Valcea. Reteaua bancii este formata din Centre de Credit – unitati dedicate exclusiv persoanelor fizice – si Centre Financiare – unitati dedicate atat persoanelor fizice, cat si companiilor.