Banca Nationala a Romaniei (BNR) a lansat noua sa pagina de internet, ce va putea fi accesata atat la adresele vechi, www.bnro.ro si www.bnr.ro, precum si la www.bancanationala.ro, www.nbr.ro si www.nationalbank.ro.
ornind de la rolul sau principal, de instrument de comunicare si asigurare a transparentei activitatii BNR, noul website pune accent pe informarea in cel mai scurt timp posibil a utilizatorilor: publicul larg, mass-media, specialisti.

Design-ul, continutul si structurarea informatiei si, nu in ultimul rand, functionalitatile asigurate sunt atuuri ale noului site. Cele mai semnificative modificari se refera la:

- afisarea in zona de vizibilitate maxima –homepage – a celor mai accesate informatii de catre utilizatorari, precum si a celor relevante pentru activitatea bancii centrale: cursul de schimb, ratele dobanzilor BNR, tinta de inflatie si valorile curente ale ratei inflatiei, dar si cele mai importante stiri ale momentului.

- functionalitati care asigura accesul on-line si totodata facil la informatie: notificarea automata a informatiei noi prin email sau RSS; disponibilitatea datelor statistice in formate csv, excel, xml, html (Sectiunea statistica interactiva); calendar de diseminare a datelor statistice, comunicatelor de presa si a altor evenimente; glosar de termeni; motor de cautare.

- in ceea ce priveste continutul,s pe langa restructurarea si completarea sectiunilor existente (ex. sectiunea legislatie, sectiunea monede si bancnote), au fost introduse domenii noi: sisteme de plati, stabilitate financiara, statistica interactiva.

In paralel cu noul site, vechiul site va continua sa fie mentinut functional si actualizat o perioada limitata de timp, accesul la acesta fiind realizat prin intermediul unui link prevazut in noul site.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri