Allianz: Interesele participantilor nu sunt afectate de neregulile sanctionate de CSSPP

Allianz-Tiriac Pensii Private sustine ca interesele participantilor nu sunt afectate de neregulile sanctionate de arbitrul pensiilor private, care au avut la baza unele prevederi ambigue din legislatie, a declarat directorul general al companiei, Crinu Andanut.
Precizarea sa a venit in urma unui comunicat de presa transmis, joi, de Comisia de Supraveghere a Sistemului de pensii Private (CSSPP), care anunta ca societatea Allianz-Tiriac Pensii Private si directorul sau general au fost sanctionati cu avertisment scris, in timp ce directorului financiar a fost sanctionat cu amenda contraventionala, pentru deficiente in evidenta contabila si in raportarile catre CSSPP, relateaza NewsIn.

"Niciuna dintre micile erori sau nereguli operationale sau de procedura observate de CSSPP nu sunt de natura sa afecteze cele mai bune interese ale participantilor fondurilor de pensii private pe care le administram", a precizat Andanut.

"Compania Allianz-Tiriac Pensii Private isi insuseste observatiile facute de CSSPP si concretizate in avertismentele comunicate astazi. Sanctiunile au fost acordate in baza unor prevederi ambigue din legislatie, care necesita si se afla oricum in faza de clarificare si imbunatatire", se mai arata in comunicat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri