Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) plateste prime de 4,8 milioane lei (1,1 mil. euro), fara TVA, companiei Asirom pentru servicii de asigurare de raspundere civila auto (RCA) pentru patru ani, contractul fiind atribuit in urma unei licitatii la care au participat patru asiguratori.

Asirom va oferi servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila (RCA) pentru cele peste 2.000 de autovehicule din dotarea DGPMB. La licitatia au participat patru societati de asigurare - Asirom, Astra Asigurari, Carpatica Asig si Ardaf.

Contractul a fost incheiat pentru perioada ianuarie 2009 - decembrie 2012.

Din cele patru oferte primite, trei au fost respinse ca fiind neconforme. Totodata, la aceasta procedura, doi asiguratori, respectiv Astra Asigurari si Ardaf, au depus contestatii, care au fost respinse de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor ca fiind nefondate, potrivit anuntului de atribuire al institutiei.

Asirom, al treilea jucator de pe piata de asigurari, a afisat pentru 2008 prime brute de 658,64 milioane lei (178,85 milioane euro).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Euroins: Asteptam oprirea abuzurilor pe care le fac service-urile auto