Compania de asigurari Asito Kapital a afisat pentru anul trecut prime brute subscrise de 28,8 milioane lei (7,8 milioane euro), cu 3,24% mai mult decat in 2007, dupa ce a incheiat 4.358 de polite.
In 2007, Asito Kapital inregistrase prime brute subscrise de 27,91 milioane lei si avea o cota de piata de 0,39%.

Indemnizatiile brute platite de companie au depasit 8,36 milioane lei, din care 4,54 milioane lei au fost aferente asigurarilor Casco, potrivit NewsIn.

Asito Kapital a afisat pentru anul trecut afaceri de 8,4 milioane lei pe segmentul de asigurari de mijloace de transport terestru, altele descat cele feroviare (Casco), dupa ce a incheiat 3.227 de polite.

Pe segmentul de asigurari de incendiu si calamnitati naturale, compania a inregistrat afaceri de 15,49 milioane lei, dupa ce a incheiat 1.027 polite. Indemnizatiile brute platite pe acest segment se ridica la 2,67 milioane lei.

Asito Kapital are un capital social de 9,7 milioane lei si este controlata de Norcross Insurance din Marea Britanie, cu 99,932% din capitalul social.

Compania a stabilit parteneriate cu mai multi reasiguratori, printre care Munich Re, Everest Re si Kapital Re.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri