In ultimul timp, din cauza crizei financiare, companiile sunt nevoite sa faca fata unor presiuni din ce in ce mai mari. Astfel, atat piata cat si contextul social ajung sa puna piedici chiar si companiilor solide aflate in plina dezvoltare.
BPC Broker a analizat aceste impedimente si acum lanseaza un pachet de consultanta financiara si solutii de finantare in scopul rezolvarii problemelor punctuale aparute in urma lipsei de lichiditati.

Principalele dificultati sunt cauzate de neincasarea la timp a facturilor sau incapacitatea de a efectua platile pe termen scurt din cauza scadentelor lungi. Dar ce este de facut atunci cand, peste cele de mai sus, compania se confrunta si cu o lipsa a fondurilor pentru dezvoltarea afacerii iar aplicatia de credit a fost respinsa de mai multe institutii financiare?

BPC Broker va ofera solutia de finantare adaptata perfect afacerii dumneavoastra si un raspuns instant online prin prezentarea planului de rambursare, pentru suma de care aveti nevoie. Finantarea se poate face pe o perioada cuprinsa intre 1 an si 15 de ani, garantand sanse de 80% pentru aprobarea cererii.

BPC BROKER CONSULTING este o companie specializata in brokerajul de finantare si credite bancare oferind totodata si solutii financiare complete prin intermediul partenerilor specializati.

Un broker este un mediator intre un cumparator si un vanzator, iar o firma de brokeraj, este o afacere care actioneaza ca un broker. Principalele avantaje oferite de BPC BROKER ca broker de servicii de finantare sunt oferta larga pe care o pune la dispozitie clientilor si serviciile personalizate de consultanta. Cu alte cuvinte puteti imprumuta bani sub forma de leasing sau credit de la una din bancile sau companiile de leasing partenere, ca si cum ati merge direct la banca dar fara a pierde timp pretios pentru a gasi solutia optima.

Avand un portofoliu mare de clienti, societatea are posibilitatea de a negocia mai bine cu companiile de finantare si cu institutiile financiar bancare si de a obtine, astfel, cotatii si conditii de finantare si refinantare avantajoase.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri