Romania a fost puternic afectata de inundatii atat in 2004, cat si in 2005, acestea provocand victime si mari pierderi materiale. Din pacate, lipsa asigurarilor face ca pentru reabilitarea gospodariilor distruse sa fie alocati prea putini bani, proveniti din fonduri guvernamentale sau donatii. Pe langa aceasta, tara noastra este expusa si altor riscuri catastrofice cum ar fi tornadele sau un cutremur de intensitate mare despre care se vorbeste tot mai mult in ultimul timp. In aceste conditii, specialistii din asigurari, impreuna cu reprezentanti ai guvernului si ai Bancii Mondiale, urmeaza sa se intalneasca si sa caute solutiile cele mai eficiente pentru a gestiona riscurile catastrofale. Discutiile vor avea loc in cadrul forumului ICAR - The International Catastrophic Risks Forum - care se va desfasura in perioada 30 septembrie- 4 octombrie 2005 in Antalya, Turcia. De fapt, aceasta este cea de-a doua editie a forumului.

Editia precedenta, desfasurata sub numele de The CEE CAT Insurance Forum (Queens Park Resort, Tekirova, Antalya, Turcia), in perioada 1-5 octombrie 2004, a reunit, la aceeasi masa de dialog, institutii guvernamentale implicate in prevenirea si solutionarea fenomenelor de catastrofa naturala, experti ai Bancii Mondiale, lideri si specialisti ai industriei asigurarilor din Europa. Editia 2004 a beneficiat de sprijinul partenerilor evenimentului din Romania, Turcia si Franta, institutii guvernamentale, uniuni profesionale, asiguratori, brokeri de asigurari, reasigurari si companii de IT&C.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri