Clientii eligibili sunt persoane fizice si PFA care obtin si isi activeaza un card de economii Libra Mix in perioada promotiei si efectueaza minim 3 tranzactii la comercianti in primele 30 de zile de la activare, primesc 50 de lei. Bonusul va fi virat de Libra Bank pe cardul clientului, dupa primele 30 de zile de la activarea cardului.

Persoanele fizice si PFA care isi constituie un depozit in valoare de minim 10 000 de lei, pe minim 3 luni, in perioada promotiei, in orice sucursala Libra Bank sau prin Internet Banking, primesc 30 de lei. Libra Bank va vira acest bonus in contul clientului imediat dupa constituirea depozitului.

Daca au ales una din optiunile anterioare si utilizeaza Internet Banking pentru minim 2 operatiuni in primele 30 de zile (plati, schimb valutar etc), clientii persoane fizice si PFA primesc inca 20 de lei, bonus virat in contul clientului dupa primele 30 de zile de la activarea primei optiuni. Bonusul se cumuleaza cu cele anterioare (50 de lei pentru card, respectiv 30 de lei pentru depozit).

Libra Bank este din 2003 membra a fondului american de investitii New Century Holdings, cu investitii de peste 3 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.