Murat Atay il inlocuieste pe Berat Icinsel, care a coordonat activitatea GarantiBank incepand din octombrie 2005.

Atay are o experienta de peste 15 ani in cadrul Garanti Turcia, in prezent cea mai mare banca privata din Turcia, avand active de peste 45 miliarde de euro si profit de aproximativ 1 miliard euro la sfarsitul anului 2008. El a coordonat cea mai mare unitate bancara a Garanti Turcia, avand in administrare active de peste 3 miliarde de dolari

Noul sef al GarantiBank Romania are 38 de ani, este casatorit si are doi copii. Este licentiat in stiinte economice si administrative si a absolvit un program MBA in Finante la Universitatea Yeditepe din Istanbul.

„Principalul meu obiectiv va fi consolidarea activitatii, o etapa care urmeaza in mod normal unei extinderi accentuate, precum cea prin care a trecut GarantiBank in ultima perioada. In prezent avem 49 de agentii in toata tara, peste 640 de angajati, am incheiat anul 2008 cu active de peste 450 milioane de euro si peste 50.000 de clienti. Sunt aici pentru a creste cota de piata a bancii si numarul de clienti, continuand dezvoltarea portofoliului de produse si servicii oferit”, a declarat Murat Atay.

Berat Icinsel urmeaza sa isi continue activitatea in cadrul grupului Garanti din Turcia.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 49 de agentii, dintre care 19 in Bucuresti.