Unicredit Leasing va incepe sa acorde finantari de 10 milioane euro firmelor mici si mijlocii in perioada urmatoare, suma reprezentand prima transa atrasa de companie in urma acordului de 50 milioane euro semnat cu BEI, a declarat Dan Constantinescu, managing director la Unicredit Leasing.
Unicredit Leasing a semnat in decembrie 2008 un acord in valoare de 50 milioane euro cu Banca Europeana de Investitii (BEI) pentru a acorda finantari companiilor pentru proiecte care demareaza in acest sens, potrivit NewsIn.

"Vom accelera discutiile cu clientii nostri. Observam tot mai multe firme interesate sa se finanteze", a spus Constantinescu.
Unicredit Leasing va sustine in principal proiectele companiilor romanesti din domenii precum energie, mediu, infrastructura, dezvoltare, industrie, turism si servicii.

Unicredit Leasing a finantat bunuri de peste 555 milioane euro in 2008, in crestere cu circa 11% fata de nivelul din anul anterior, dupa ce a incheiat 15.442 de contracte noi.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri