Unicredit Tiriac Bank a lansat depozitele cu scadenta la 4 luni si 7 luni, pentru populatie, cu dobanzi anuale de pana la 14% la lei si de 7% la euro, in cazul depozitului pe 7 luni banca platind o dobanda preferentiala clientilor care isi retrag banii inainte de scadenta, a anuntat banca.
Astfel, dobanzile practicate de banca se incadreaza intre 13% si 14% pe an la lei si intre 5,5% si 7% pe an pentru depozitele in euro, in functie de suma economisita.

In cazul depozitelor la sapte luni, banca plateste o dobanda preferentiala pentru clientii care decid sa retraga inainte de maturitate banii depozitati, respectiv 6% pentru lei si 3% pentru euro. La anularea depozitelor pentru alte maturitati, se aplica dobanda de cont curent.

Suma minima de constituire este 1.000 de lei sau 1.000 de euro. Unicredit Tiriac Bank nu percepe comision de depunere sau de retragere, daca sumele sunt retrase la casieria bancii in ziua scadentei.

Clientii persoane fizice pot deschide depozite in cele 242 de sucursale si agentii UniCredit Tiriac Bank din toata tara, prin serviciul Online Banking si in cele 30 de unitati ale bancii care ofera serviciul Non-Stop Banking.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri