Astfel, in zilele de sarbatoare legala, 19 si 20 aprilie si respectiv 1 mai, unitatile BCR nu vor lucra cu publicul. Astfel, unitatile teritoriale retail, Centrele de afaceri corporate, complexele de pregatire si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 19 si 20 aprilie si respectiv 1 si 2 mai 2009.

Unitatile Raiffeisen Bank Romania vor fi inchise luni, 20 aprilie, si in 1 mai, cu exceptia agentiilor din centrele comerciale, care vor deschise in intervalul 8:00 la 22:00 in zilele mentionate.

Unitatile BCR aflate in incinta mall-urilor isi vor desfasura activitatea conform programului de lucru al acestora.

De asemenea, banca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare. Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri.

Pe 20 aprilie si 1 mai, serviciul de relatii cu clientii Call Center nu va functiona, cu exceptia asistentei pentru carduri si serviciile myBanking, Raiffeisen Online si Raiffeisen Exclusive.

Agentiile din cadrul centrelor comericale vor fi deschise sambata, 18 aprilie, incepand cu ora 8:00 pana la ora 16:00, insa duminica, 19 aprilie, vor fi inchise. Luni, 20 aprilie, si in 1 mai unitatile mentionate vor functiona intre orele 8:00-22:00.

Unitatile Bancii Comerciale Carpatica vor fi inchise luni, 20 aprilie

Banca Comerciala Carpatica (BCC) nu va lucra cu publicul luni, 20 aprilie 2009, urmand ca, in restul zilelor, programul sa se desfasoare normal.

Astfel, incepand de marti, 21 aprilie, pana vineri, sucursalele si agentiile din Bucuresti vor avea programul obisnuit, de la 09:00 la 17:30, in timp ce restul unitatilor din tara vor lucra cu publicul intre 08:30 si 17:00.

Reprezentantele BCC sunt deschise intre 09:00 si 17:00.

Unitatile CEC Bank vor fi inchise sambata, duminica si luni

Unitatile CEC Bank vor fi inchise in perioada de Paste in zilele de sambata, duminica si luni, urmand ca programul sa se desfasoare normal de marti, 21 aprilie.

CEC Bank are cea mai extinsa retea bancara din Romania, ce cuprinde peste 1.400 de unitati.