Actionarii Raiffeisen Bank Romania au ales-o in functia de membru independent al Consiliului de Supraveghere al bancii pe Anca Ioan, fost director general executiv al Tiriac Holdings, in cadrul AGA desfasurata ieri.
"Ea nu are o functie executiva in banca, a fost aleasa in calitate de membru independent al Consiliului de Supraveghere", au mai spus reprezentantii Raiffeisen Bank, potrivit NewsIn.

Anca Ioan a condus Tiriac Holdings din 2005 pana anul trecut, cand functia sa a fost preluata de catre Petru Vaduva, ales saptamana trecuta ca membru al Consiliului de Supraveghere al Unicredit Tiriac Bank. Din 1999 pana in 2005, Anca Ioan s-a aflat in fruntea biroului local al firmei germane de consultanta Roland Berger.

Din Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank Romania mai fac parte presedintele Herbert Stepic si membrii Heinz Wiedner, Martin Gruell, Aris Bogdaneris si Peter Lennkh.

Directoratul Raiffeisen Bank este compus din presedintele Steven Cornelis van Groningen, prim-vicepresedintele Marinel Burduja si vicepresedintii James Daniel Stewart Jr., Razvan Munteanu, Carl Rossey si Vladimir Kalinov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri