Compania de brokeraj de credite Kiwi Finance si-a propus atingerea unei cote de piata de 2% din volumul total al creditelor acordate de bancile comerciale, in crestere cu 0,3% fata de cota detinuta in prezent, ceea ce presupune intermedierea uni volum total de credite de 34 de milioane de euro in 2009, de cinci ori mai putin decat valoarea finantarilor intermediate anul trecut.

Kiwi Finance a intermediat anul trecut credite totale in valoare de 180 de milioane de euro.

Dintre bugetul stabilit pentru 2009, aproximativ 30 de milioane de euro vor fi credite pentru persoane fizice si respectiv 4 milioane de euro, credite destinate IMM-urilor.

Noile obiective ale Kiwi Finance au fost stabilite luand in considerare o crestere de 10% a pietei de retail si marirea cotei de piata cu 0,3%.

“Lucram pe scenarii flexibile si bugete multianuale. Incepand cu luna octombrie 2008 si pana in prezent am trecut prin 3 etape de consolidare si reducere a costurilor, astfel incat suntem acum pe un palier ajustat noului context de piata, reusind sa pastram scalabilitatea business-ului si resursele de dezvoltare pe masura evolutiei pietei financiare. Am introdus 2 noi linii de business, consultanta companii si consultanta juridica si continuam extinderea prin francize. Echipa Kiwi este consolidata in industrie, cu o istorie de 6 ani care practic coincide cu istoria retailului bancar de masa in Romania”, a declarat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

Activitatea Kiwi Finance se desfasoara linii de business ca IMM-uri consultanta credite & leasing, pachete salariale, persoane fizice –consultanta si planificare pe bugetul familiei si consultanta juridica.

Kiwi Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult.

Kiwi Finance detine 7 sucursale proprii in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Campina si 3 francize. De la infiintare, in 2003, si pana in prezent, KIWI Finance a intermediat credite in valoare de peste 445 de milioane de Euro.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Bidian: Romanii vor cauta case si peste 10 ani