Emporiki Bank Romania a deschis patru noi unitati, din care doua in Bucuresti si cate una in Alexandria si Buzau, si a ajuns a o retea de 35 de sucursale si o agentie, se arata intr-un comunicat al bancii.
"Strategia noastra de extindere a retelei de sucursale urmareste doua coordonate: extinderea teritoriala la nivel national si consolidarea pozitiei in aglomerari mari urbane, cum ar fi Bucuresti", a spus directorul general al Emporiki Bank Romania, Gerasimos Tsiaparas.

Banca a angajat pana in prezent 12 persoane pentru unitatile nou deschise.

Anul trecut, Emporiki Bank Romania a deschis 12 noi sucursale in toata tara, iar in prezent, prin intermediul celor 36 de unitati, reteaua Emporiki Bank este prezenta in 17 orase din Romania.

"Programul de extindere a retelei de sucursale a fost relansat la inceputul anului trecut si are ca scop principal cresterea mobilitatii financiare pe teritoriul Romaniei si cresterea numarului de clienti, precum li consolidarea relatiei cu clientii actuali ai bancii", a mai spus Tsiaparas.

Emporiki Bank Romania isi desfasoara activitatea in Romania incepand din 1996, avand sediul central in Bucuresti. 98,48% din capitalul Emporiki Bank Romania este detinut de grupul Emporiki, controlat de banca franceza Credit Agricole, care detine 77,5% din capitalul sau.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri