"Strategia noastra de extindere a retelei de sucursale urmareste doua coordonate: extinderea teritoriala la nivel national si consolidarea pozitiei in aglomerari mari urbane, cum ar fi Bucuresti", a spus directorul general al Emporiki Bank Romania, Gerasimos Tsiaparas.

Banca a angajat pana in prezent 12 persoane pentru unitatile nou deschise.

Anul trecut, Emporiki Bank Romania a deschis 12 noi sucursale in toata tara, iar in prezent, prin intermediul celor 36 de unitati, reteaua Emporiki Bank este prezenta in 17 orase din Romania.

"Programul de extindere a retelei de sucursale a fost relansat la inceputul anului trecut si are ca scop principal cresterea mobilitatii financiare pe teritoriul Romaniei si cresterea numarului de clienti, precum li consolidarea relatiei cu clientii actuali ai bancii", a mai spus Tsiaparas.

Emporiki Bank Romania isi desfasoara activitatea in Romania incepand din 1996, avand sediul central in Bucuresti. 98,48% din capitalul Emporiki Bank Romania este detinut de grupul Emporiki, controlat de banca franceza Credit Agricole, care detine 77,5% din capitalul sau.