Volksbank Romania a decis sa elimine comisionul de rezerva minima obligatorie, pe care il aplica pentru imprumuturi in cazul a aproximativ 14.000 de clienti.
Prin urmare, incepand cu data de 15 mai a.c., la data de scadenta a fiecaruia dintre creditele aflate in derulare, care au in structura de costuri si pentru care s-a perceput comision de rezerva minima obligatorie, Volksbank Romania va proceda la eliminarea acestuia, potrivit comunicatului institutiei financiare.

Astfel, pentru toti clientii (in numar de peste 14.000) in ale caror contracte de credit este mentionat acest comision, obligatia lunara de plata va fi diminuata, incepand cu cea de-a doua scadenta ulterioara datei de 15 mai.

“Semnalele pozitive inregistrate de piata precum si evolutia costului de refinantare au permis bancii noastre sa renunte la comisionul cu rezerva minima obligatorie. Volksbank Romania este astfel una dintre primele banci care transfera asfel beneficiile datorate scaderii costului catre clienti”, a declarat presedintele bancii, Gerald Schreiner.

Banca va continua in 2009 atat investitiile in tehnologie pentru a mentine succesul inregistrat de EB Direct, serviciul de electronic banking pe care institutia financiara il pune la dispozitia clientilor sai.

De asemenea, vor fi lansate, tot in decursul acestui an, si produse aditionale non-bancare cum sunt asigurarile de viata si non-viata, care alaturi de serviciile de intermediere imobiliara oferite prin VB Services, Volksbank Romania considera, conform presedintelui sau, strategia in-house pentru persoanele fizice ca fiind completa.

Anul trecut, banca a deschis 37 de noi unitati, ajungand la 173, si doreste sa inchida anul in curs cu 194 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri