CEC Bank a lansat un depozit in lei pentru populatie si firme cu o dobanda fixa de 13% pe an, pentru o perioada de 145 zile, iar clientii pot incasa dobanda in ziua constituirii depozitului, nu la implinirea termenului pentru care a fost constituit acesta.
Depozitul poate fi constituit in perioada 11 mai - 11 august 2009, iar suma minima a unui depozit trebuie sa fie de 5.000 lei.

La constiuirea unui astfel de depozit, clientului i se deschide gratis si un cont curent de catre banca, iar la retragerea sumelor provenind din depozit sau dobanzi, in ziua scadentei, CEC Bank nu percepe comisioane de retragere.

Depozitele atrase de CEC Bank s-au majorat in primele patru luni cu 5,2%, la 11,9 miliarde lei.

Peste 90% din volumul economiilor atrase de CEC Bank provin de la populatie, depozitele persoanelor fizice majorandu-se in primele patru luni cu 4,8%, la 10,8 miliarde lei. Valoarea depozitelor atrase de la companii a sporit cu 9%, la 1,11 miliarde lei.

CEC Bank si-a sporit activele in primele patru luni cu 25,2% fata de finalul anului precedent, la 17,09 miliarde lei (4,08 miliarde euro), in conditiile in care banca a acordat credite noi de 723 milioane lei in perioada ianuarie - aprilie 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri