BCR Asigurari de Viata a afisat pentru primele trei luni prime brute subscrise de 35,16 milioane lei (8,24 milioane euro), in crestere cu mai mult de 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii afacerilor pe toate segmentele.
Compania a precizat ca a ajuns sa detina 9,15% din piata romaneasca a asigurarilor de viata.

"Rezultatele obtinute in primele trei luni ale acestui an ne creeaza premisele consolidarii pozitiei castigate anterior. De asemenea, parteneriatul excelent cu Banca Comerciala Romana are o contributie insemnata la succesul nostru", a declarat presedintele directoratului BCR Asigurari de Viata, Florina Vizinteanu.

BCR Asigurari de Viata a fost preluata, impreuna cu BCR Asigurari, de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG) de la fostul actionar majoritar, BCR, in urma unei tranzactii cu Erste Bank.

Pe piata romaneasca, Viena Insurance Group detine in prezent companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig, Omniasig Asigurari de Viata si Asirom.

La nivelul intregii piete romanesti a asigurarilor de viata, primele brute subscrise au scazut in primul trimestru cu 5,91% fata de aceeasi perioada din 2008, pana la 392,31 milioane lei, potrivit datelor provizorii publicate de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri