Millennium Bank, subsidiara grupului financiar portughez Millennium bcp, s-a extins pe piata autohtona deschiziand o noua sucursala in Craiova.
Noua sucursala se adreseaza atat persoanelor fizice. De altfel, banca mai are doua unitati in Craiova, dedicate exclusiv persoanelor fizice.

Millennium Bank este prezenta in Bucuresti si in 17 judete ale tarii, prin 73 de unitati, care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice si clientilor de private banking.

Millennium Bank Romania a deschis opt noi unitati de la inceputul acestui an

„Ne ducem la indeplinire planurile de extindere teritoriala in orasele cu peste 100.000 de locuitori. In prima parte a anului 2009, banca aproape si-a dublat reteaua de unitati, in comparatie cu cea de la inceputul lui 2008”, a declarat Nuno Alves, director retail, Millennium Bank Romania.

El a mai adaugat ca, anul acesta, institutia financiara se va concentra pe consolidarea retelei si pe ajustarea permanenta a ofertei de produse si servicii, in functie de nevoile in schimbare ale clientilor, dar si in functie de evolutia pietei.

Lansata in Romania in octombrie 2007, Millennium Bank are acoperire teritoriala in Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu-Mures si Piatra Neamt.

Millennium a anuntat pierderi de 6,6 milioane euro din afacerea de pe piata romaneasca in primul trimestru, in usoara crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a inregistrat un rezultat negativ de 6,3 milioane euro.

Grupul portughez apreciaza ca pierderea trimestriala din Romania a fost sub asteptari, ca urmare a performantei bune pe partea de venituri din tranzactionare si a economiilor realizate la cheltuielile operationale.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si