Vicepresedintele CR Firenze, Giovanni Andrea Innocenti, si doi membri ai consiliului de administratie (CA) ai bancii si-au dat demisia, iar pana pe 30 iunie 2009 interimatul pentru postul de vicepresedinte va fi asigurat de un alt membru al CA, Egidio Mancini, conform unei hotarari a actionarilor.

Innocenti va ramane membru al consiliului de administratie si dupa demisia din functie, potrivit hotararii actionarilor din adunarea general, anunta NewsIn.

Totodata, in cadrul aceleiasi intalniri, actionarii CR Firenze au aprobat si demisiile lui Silvano Puccini si Camillo Rota Cignarelli din functiile de membri ai consiliului de administratie.

"Actionarii iau act in unanimitate de demisia domnului Giovanni Andrea Innocenti din functia de vicepresedinte al CA, acesta ramanand in functia de membru al CA, si aproba cu unanimitate de voturi sa il numeasca pe Egidio Mancini, ca vicepresedinte al CA, pana la expirarea mandatului actualului Consiliu de Administratie, la 30 iunie 2009", se arata in hotararea actionarilor CR Firenze.

Functia de presedinte al consiliului de administratie al CR Firenze este ocupata de Mihail Micu, iar ceilalti doi membri sunt Massimo Basso Ricci si Giuseppe Leonardi.Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Banca Feroviara are un nou director, de la CR Firenze Romania