Vicepresedintele CR Firenze, Giovanni Andrea Innocenti, si doi membri ai consiliului de administratie (CA) ai bancii si-au dat demisia, iar pana pe 30 iunie 2009 interimatul pentru postul de vicepresedinte va fi asigurat de un alt membru al CA, Egidio Mancini, conform unei hotarari a actionarilor.
Innocenti va ramane membru al consiliului de administratie si dupa demisia din functie, potrivit hotararii actionarilor din adunarea general, anunta NewsIn.

Totodata, in cadrul aceleiasi intalniri, actionarii CR Firenze au aprobat si demisiile lui Silvano Puccini si Camillo Rota Cignarelli din functiile de membri ai consiliului de administratie.

"Actionarii iau act in unanimitate de demisia domnului Giovanni Andrea Innocenti din functia de vicepresedinte al CA, acesta ramanand in functia de membru al CA, si aproba cu unanimitate de voturi sa il numeasca pe Egidio Mancini, ca vicepresedinte al CA, pana la expirarea mandatului actualului Consiliu de Administratie, la 30 iunie 2009", se arata in hotararea actionarilor CR Firenze.

Functia de presedinte al consiliului de administratie al CR Firenze este ocupata de Mihail Micu, iar ceilalti doi membri sunt Massimo Basso Ricci si Giuseppe Leonardi.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri