Totodata, numarul de clienti ai cardului de credit multibrand cu cip Bonus Card a depasit in luna mai 50.000 utilizatori.

"In mai putin de un an numarul de utilizatori Bonus Card a crescut de cinci ori, depasind acum 50.000 de clienti. In ultimul an, am lansat campanii care acorda clientilor avantaje ca perioade de gratie de pana la 90 de zile sau cumparaturi achitate in maxim 12 rate fara dobanzi sau comisioane mai mari", a declarat directorul de carduri al bancii, Ilgaz Kaya.

In ultimul an, Garanti Bank si-a extins reteaua de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) la 3.200 aparate, iau numarul de comercianti parteneri a ajuns la 1.100. La nivel interational, Garanti Bank a incheiat asfel de parteneriate cu peste 25 milioane magazine.

Bonus Card este disponibil si in versiunile Gold si Platinum, cu servicii suplimentare precum asigurare pentru calatorii, asistenta non-stop pentru turisti sau acces in saloanele VIP din aeroport.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam, detinuta la randul sau in totalitate de Garanti Turcia. In Romania, GarantiBank are 49 de agentii, dintre care 19 in Bucuresti.