CEC Bank a finantat 166 proiecte de accesare a fondurilor europene, in valoare de 160,8 milioane lei, pana la 15 martie 2009, conform unei prezentari a vicepresedintelui bancii, Mirela Iovu.
De asemenea, banca a aprobat, pana la aceeasi data, 231 credite pentru programul SAPARD, in valoare de 174,3 milioane lei.

Totodata, creditele punte pentru subventiile la hectar aferente anului 2008, in numar de 600, ajunsesera la un volum de 95,5 milioane lei in 15 martie, iar cele 1.074 credite aferente anului 2009 insumau 152,5 milioane lei, anunta NewsIn.

Astfel, numarul total de proiecte de accesare a fondurilor europene finantate de CEC Bank a ajuns pana la 15 martie la 2.071, in valoare de 583 milioane lei.

Valoarea granturilor UE aferenta volumului total al creditelor pentru proiectele de accesare a fondurilor europene acordate de CEC Bank ajunsese la 556,1 milioane lei, se mai arata in prezentare.

Din totalul creditelor acordate de CEC Bank companiilor si autoritatilor publice pana la finalul lunii aprilie, in valoare de 3,4 miliarde lei, aproximativ 25% s-au indreptat catre sectorul comertului, 19% in servicii, 17% in industrie si 16% in agricultura. Totodata, 3% din volumul total reprezenta credite acordate sectorului public, ce se ridicau la 125 milioane lei, mai arata prezentarea.

In acelasi timp, creditele pentru intreprinderi mici si mijlocii (IMM) ajunsesera la finalul primelor patru luni la 3,08 miliarde lei, iar cele pentru companii la 318 milioane lei.

Pe de alta parte, CEC Bank aprobase la 30 aprilie 3009 imprumuturi pentru populatie de 5,27 miliarde lei, din care aproximativ 700 milioane lei erau credite ipotecare, iar restul credite de nevoi personale si consum.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri