In ultima perioada, desi se vorbeste despre o strategie de asteptare a fondurilor, acestea si-au inghetat mare parte din proiecte, sustine Marius Stancescu, presedintele Riff Holding International.
“Fondurile de investitii si-au inghetat propriile proiecte, pentru ca nu au asteptari pozitive si nu sunt bani. Acest lucru ni s-a confirmat prin faptul ca una din cele mai mari banci de investitii din Romania a renuntat la un proiect important si a venit la noi sa gasim finantare”, a declarat Stancescu (foto), la conferinta M&A Outlook 2009, organizata de Wall-Street si Nexia International.

Pe de alta parte, in ultima perioada, compania s-a confruntat cu foarte multi antreprenori care voiau sa vanda afacerea, pentru ca aveau convingerea ca cifrele se inrautatesc, criza se adanceste si este posibil ca si pretul business-ului lor sa scada.

El a explicat ca in anii urmatori vom vedea mai multe tranzactii mici care, in opinia sa, vor deveni “inima pietei de fuziuni si achizitii”.

“Si in Romania vom incepe sa apreciem valori sub un million de dolari si noi credem foarte mult in aceste deal-uri. Maturizarea acestei zone va crea o dinamica foarte buna in piata de M&A", a mai spus Stancescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri