Royal Preferred Banking, divizia de private banking a RBS Romania, lanseaza un nou produs de economisire in euro, Depozitul Adaptabil, la care rata dobanzii acumulate creste de la 4% la 5,35% pe an, pe masura ce clientul isi pastreaza depozitul mai mult timp, a anuntat joi banca.

Depozitul se constituie cu scadenta la 12 luni, dar clientul are posibilitatea sa isi retraga banii inainte de maturitate, iar suma minima necesara pentru deschiderea depozitului este de 10.000 euro, au precizat, potrivit NewsIn, reprezentantii bancii.

Oferta este valabila pana pe 30 iunie 2009 si se adreseaza atat clientilor existenti, cat si potentialilor clienti Royal Preferred Banking.

Astfel, la retragerea sumei depuse dupa 31 de zile, clientul Royal Preferred Banking poate obtine o rata a dobanzii de 4%, dupa 3 luni rata dobanzii creste la 4,5%, iar la 6 respectiv 9 luni, rata dobanzii atinge 5%, respectiv 5,1%. Procentul dobanzii la scadenta de 12 luni a Depozitului Adaptabil este de 5,35%.

Dobanda acumulata va fi transferata in contul clientului chiar daca acesta decide sa retraga suma depusa inainte de data scadenta. In plus, dupa primele 31 de zile, clientii vor beneficia de o calculare a ratei dobanzii pentru fiecare zi a depozitului, nu doar pentru perioadele pre-stabilite (3, 6, 9 si respectiv 12 luni).

Banca este prezenta in Romania din noiembrie 1995 si isi desfasoara activitatea in 15 orase (Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara) prin intermediul a 30 de unitati, dintre care trei sunt dedicate Royal Preferred Banking, si a fortei de vanzari directe.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Radu, UniCredit: Companiile locale au nevoie de recapitalizare