Csaba Gergely lasa PwC pentru functia de HR manager la Provident

Csaba Gergely, 39 de ani, a fost numit in functia de director de resurse umane la compania de credite de consum Provident Financial Romania.
Gergely a condus in ultimul an echipele de consultanta in HR din PriceWaterhouseCoopers (PwC) Romania, iar din ianuarie 2008 este presedintele HR Club, asociatia profesionala a specialistilor de resurse umane din Romania.

Anterior pozitiei ocupate la PwC, Gergely a condus departamentul de HR al Coca-Cola HBC Romania, companie in cadrul careia, pe parcursul a 12 ani, a ocupat mai multe functii de conducere in vanzari si resurse umane, atat la nivel national, cat si la nivel de grup.

Luna trecuta, Provident s-a clasat pe locul al doilea in topul companiilor mari din Romania cu cele mai ridicate niveluri de implicare si multumire ale angajatilor, potrivit unui studiu realizat de Hewitt Associates, un consultant independent in resurse umane. Studiul a inclus 50 de companii din Romania si 13.000 de angajati.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor. Compania este parte a grupului britanic International Personal Finance, lider in furnizarea de credite de consum cu peste doua milioane de clienti in sase tari, pe doua continente


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
TransferGo lansează o nouă opțiune: creștere de 25% a tranzacțiilor
Setari Cookie-uri