Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) are in evidenta peste 100.000 de clienti, cu o suma contractata de aproximativ 450 milioane euro, iar suma economisita de clienti de-a lungul celor cinci ani de activitate a RBL s-a ridicat la aproximativ 60 milioane euro.
De asemenea, in conturile clientilor RBL au intrat circa 15 milioane de euro, reprezentand cuantumul primei de stat aferente economiilor realizate din 2004 pana in prezent.

"Raiffeisen Banca pentru Locuinte a venit in 2004 cu un produs cu totul nou pentru piata bancara romaneasca. De-a lungul celor cinci ani de functionare ne-am confruntat cu comportamente indreptate mai ales spre creditare. Acum putem spune ca a avut loc o constientizare a importantei, sigurantei si avantajelor sistemului de economisire-creditare in sistem colectiv pentru domeniul locativ", a declarat presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Alexandru Ciobanu.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera produse de economisire-creditare, orientate exclusiv spre imbunatatirea situatiei locative.

In acest sens, cei care incheie astfel de contracte trebuie sa economiseasca o perioada de timp, dupa care pot obtine credite in lei, cu dobanzi fixe pe toata perioada creditului, mult sub nivelul pietei, de 6% pe an.

Pe toata perioada de economisire, clientii primesc la depunerile anuale o prima de stat de 25% pe an - pana la 250 de euro, la care se adauga o dobanda de 3% oferita de banca.

Produsele RBL sunt vandute in prezent prin cele peste 550 de agentii Raiffeisen Bank si la partenerii de afaceri Consultanta Financiara Germana.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
RAPORT Curtea de Conturi: BCR BpL si Raiffeisen BpL incalca legea!
Setari Cookie-uri