Doar in primele patru luni ale anului 2009, mai mult de un sfert dintre clientii noi ING au incheiat planuri financiare pentru copii. Din totalul celor care incheie aceste polite, 56% sunt femei, iar cei mai multi dintre clienti se au varste cuprinse intre 26 si 35 de ani.
Aproape 86% dintre clientii care au cumparat un plan financiar pentru copii de la inceputul anului sunt casatoriti.

Planurile financiare pentru copii, lansate de ING Asigurari de Viata pe piata romaneasca in urma cu sapte ani, se plaseaza in prezent printre cele mai solicitate produse din portofoliul companiei.

La sfarsitul lunii aprilie 2009, planurile financiare pentru copii, Debut 18 si Academica, reprezentau circa 21,5 % din intreg portofoliul de produse al ING Asigurari de Viata.

Preocuparea pentru siguranta si bunastarea copiilor este un reper important in activitatea ING Asigurari de Viata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri