Incepand cu aceasta saptamana, Piraeus Bank Romania, in parteneriat cu Romtelecom, ofera clientilor sai posibilitatea platii facturilor operatorului de telefonie prin intermediul bancii.

Prin lansarea noului serviciu, Piraeus Bank asigura eficientizarea modului de achitare a facturilor si pune la dispozitia clientilor sai mai multe canale prin care se pot realiza platile: in numerar sau prin ordine de plata la ghiseele bancii precum si prin intermediul serviciului de plata la distanta, Piraeus Online Banking.

Prin componenta de online banking, noul serviciu aduce un plus de confort tuturor celor care doresc sa reduca timpul alocat problemelor administrative, precum plata utilitatilor. Astfel, clientii pot achita facturile Romtelecom direct de acasa, 24/24H, 7 zile pe saptamana,.evitand deplasarile la ghiseele operatorului sau la sucursalele Piraeus Bank.

Etapa ulterioara de dezvoltare a noului serviciu ii are in vedere pe posesorii cardului de debit Shop&Cash care vor putea utiliza facilitatea de plata oferita de ATM-urile bancii.

Serviciul este gratuit indiferent de canalul ales de client pentru realizarea platilor.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing –ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York.

Piraeus Bank Group are in acest moment 902 sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina
Despre Romtelecom: Una dintre cele mai mari companii de comunicatii din Romania si lider pe piata de comunicttii fixe, Romtelecom ofera servicii de incredere, inovative si usor de utilizat, de la traditionala telefonie fixa, Internet de banda larga si televiziune digitala pana la cele mai sigure centre de gazduire a datelor din Romania si pachete de servicii de date si voce.