Kiwi Finance, cel mai important jucator de pe piata brokerajului de credite, a incheiat un parteneriat cu portalul imobiliar TopEstate in vederea oferirii potentialilor clienti suportul financiar de care au nevoie.
TopEstate.ro este un portal specializat in oferirea de servicii imobiliare la nivel profesionist, atat persoanelor fizice interesate de achizitia unei locuinte la un pret optim, cat si agentiilor imobiliare, dezvoltatorilor, evaluatorilor, bancilor.

"Parteneriatul KIWI Finance –TopEstate Imobiliare vine intr-un moment in care majoritatea celor interesati de achizitia unei locuinte resimt nevoia unui sfat profesionist si a unor informatii rezultate in urma unor comparatii. Consultantii KIWI vor fi astfel la dispozitia potentialilor clienti ai portalului imobiliar, oferindu-le solutii in acord cu nevoile fiecaruia. Obiectivul nostru este acela de a fi acolo unde oamenii au nevoie de noi", a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Compania de brokeraj de credite Kiwi Finance si-a propus atingerea unei cote de piata de 2% din volumul total al creditelor acordate de bancile comerciale, in crestere cu 0,3% fata de cota detinuta in prezent, ceea ce presupune intermedierea uni volum total de credite de 34 de milioane de euro in 2009, de cinci ori mai putin decat valoarea finantarilor intermediate anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri