Kiwi Finance, cel mai important jucator de pe piata brokerajului de credite, a incheiat un parteneriat cu portalul imobiliar TopEstate in vederea oferirii potentialilor clienti suportul financiar de care au nevoie.

TopEstate.ro este un portal specializat in oferirea de servicii imobiliare la nivel profesionist, atat persoanelor fizice interesate de achizitia unei locuinte la un pret optim, cat si agentiilor imobiliare, dezvoltatorilor, evaluatorilor, bancilor.

"Parteneriatul KIWI Finance –TopEstate Imobiliare vine intr-un moment in care majoritatea celor interesati de achizitia unei locuinte resimt nevoia unui sfat profesionist si a unor informatii rezultate in urma unor comparatii. Consultantii KIWI vor fi astfel la dispozitia potentialilor clienti ai portalului imobiliar, oferindu-le solutii in acord cu nevoile fiecaruia. Obiectivul nostru este acela de a fi acolo unde oamenii au nevoie de noi", a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Compania de brokeraj de credite Kiwi Finance si-a propus atingerea unei cote de piata de 2% din volumul total al creditelor acordate de bancile comerciale, in crestere cu 0,3% fata de cota detinuta in prezent, ceea ce presupune intermedierea uni volum total de credite de 34 de milioane de euro in 2009, de cinci ori mai putin decat valoarea finantarilor intermediate anul trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si