Media Xprimm, companie de relatii publice din piata asigurarilor, a lansat un site prin care soferii au la dispozitie toate informatiile necesare despre constatarea amiabila.

Acesta este primul web-site din Romania dedicat informarii publicului cu privire la aspecte practice derivate din introducerea constatarii amiabile, potrivit companiei.

Lansarea site-ului constatulamiabil.ro reprezinta doar o prima componenta a unui amplu program de educare in asigurari dedicat publicului larg si demarat de Media Xprimm.

"Suntem convinsi ca demersul nostru va contribui la educarea populatiei in ceea ce priveste asigurarile auto, si nu numai", a declarat, in comunicat, Alexandru Ciuncan, business development director, Media Xprimm.

Constatul amiabil pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica de la 1 iulie, presupune ca soferii implicati in avarierea masinilor sa-si rezolve problemele legate de daune prin intelegere reciproca si prin intermediul societatilor de asigurarea unde au incheiat polite.

Media Xprimm si-a asumat inca de la infiintare rolul de companie de relatii publice a pietei asigurarilor. In cei peste 10 ani de activitate, compania si-a diversificat activitatea si in domeniul pensiilor private.

Astfel, Media Xprimm s-a pozitionat ca cel mai important vector de comunicare in si dinspre industriile asigurarilor si pensiilor private din Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri