Banca Comerciala Carpatica si SAI Carpatica Asset Management lanseaza, din 15 iunie, un pachet compus din 2 produse, un depozit si o componenta investitionala, constand in achizitia de unitati de fond ale fondurilor administrate de SAI Carpatica Asset Management, informeaza un comunicat al bancii.
Valoarea minima a pachetului este de 200 lei iar ponderea componentelor este urmatoarea: 75% economisire prin depozitul constituit pe o perioada de 3 luni, in lei, cu o dobanda fixa de 14,5%/an (la data lansarii) si 25% investitie prin subscrierea la FDI Carpatica Global – fond diversificat sau FDI Carpatica Stock – fond de actiuni.

Acest produs poate fi accesat atat de persoanele fizice majore, rezidente sau nerezidente, cat si de persoane juridice nebancare, rezidente sau nerezidente, conform legislatiei din Romania.

"Prin lansarea acestui produs, Banca Comerciala Carpatica ofera clientilor posibilitatea obtinerii unor castiguri superioare dobanzilor bancare, cu asumarea unui risc scazut sau mediu, in functie de fondul de investitii ales", se precizeaza in comunicatul bancii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Actiunile Patria Bank vor fi suspendate de la tranzactionare doua zile