Bancpost si-a sporit in primele cinci luni din 2009 volumul tranzactiilor la aparatele pentru plata cu cardul la comercianti (POS) cu aproape 30% fata de perioada similara din 2009,si si-a majorat cota de piata la 10%.
Volumul tranzactiilor efectuate la comercianti (POS business) al Bancpost a crescut in prima parte a anului 2009, iar cele mai bune rezultate s-au inregistrat in trimestrul doi, mai precis in luna aprilie cand volumul platilor a fost cu 10% mai mare decat cel obtinut in luna aprilie din 2008.

Cresterea volumului mediu pe tranzactie a fost influentata semnificativ de operatiunile realizate cu carduri American Express.

In Romania, Bancpost detine licenta exclusiva de acceptare pentru aceste tipuri de carduri. Clientii American Express realizeaza in medie tranzactii cu o valoare de 4 ori mai mare decat cele efectuate de ceilalti posesori de carduri, fie ca acestea sunt de debit sau de credit, situatie care aduce beneficii semnificative partenerilor comerciali.

Imbunatatirea sistemelor de plata aferente terminalelor electronice Bancpost a contribuit semnificativ la consolidarea volumelor de tranzactii cu cardul, oferindu-le atat comerciantilor cat si clientilor o mai buna calitate a operatiunilor.

Certificarea EMV (Europay, MasterCard & VISA) ofera in aceeasi masura comerciantilor si posesorilor de carduri un plus de securitate si rapiditate, datorita recunoasterii automate a cardului de catre terminalul POS si acceptarii cardurilor cu cip.

Bancpost accepta cardurile American Express si cele 500.000 de carduri EuroLine, precum si toate tipurile de carduri emise sub sigla Visa si MasterCard.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri