Cel mai mare cont administrat pe segmentul de private banking al RBS Romania, Royal Preffered Banking, depaseste valoarea de 3 milioane euro, in conditiile in care banca administreaza active de 100 milioane euro, a declarat Marijana Vasilescu, head of preffered banking RBS.
“Am intrat in al doilea an de business pe acest segment si avem o baza de clienti de 1.100 de clienti cu active administrate de 100 milioane euro”, a declarat Vasilescu.

Dintre acesti clienti, peste 60% sunt din Bucuresti si se incadreaza profilului de investitii conservator. Cea mai mare parte a clientilor de preferred banking detin lichiditati si venituri cuprinse intre 35.000 si 500.000 euro.

“Produsele de investitii din segmentul de private banking au trecut printr-o perioada grea in ultimele 6-9 luni, insa din octombrie 2008, clientii Royal Preffered Banking au inceput sa se indrepte spre economisire pe perioade ce depasesc sase luni”, a mai afirmat Marijana Vasilescu.

Ea a mai sustinut ca sectorul de private baking, care in acceptiunea unitatii de servicii personalizate a RBS cuprind clienti cu active de peste 3 milioane euro, are un potential de 100.000 de clienti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Romanii se gandesc la investitii, dar vor depozite cu dobanda 10%
Setari Cookie-uri