Credex, compania de servicii financiare a Altex, a lansat un produs financiar destinat pietei creditelor de consum care ofera o solutie celor care vor sa achizitioneze produse electronice si electrocasnice prin birourile de credit din magazinele Altex si Media Galaxy.
Serviciul, numit 10 rate cu dobanda 0%, ofera o solutie de finantare pentru achizitia de produse electronice si electrocasnice prin birourile de credit din magazinele Altex si Media Galaxy din intreaga tara.

Astfel, in conditiile in care dobanda medie (DAE) pe piata creditelor de consum este de 40%, Credex ofera prin acest serviciu o dobanda de 21,31% (DAE calculata pentru o perioada de 11 luni).

Promotia se deruleaza in perioada 11 iunie – 18 iulie 2009. Valoarea creditului este de minim 1.000 lei, durata de creditare poate varia intre intre 3 si 10 luni, la care se mai adauga o luna perioada de gratie, dobanda anuala este 0% iar comisionul lunar de administrare este 0%.

„Costul extrem de scazut si siguranta sunt cele mai importante avantaje pe care le ofera creditul “10 rate cu dobanda 0%”. Serviciul ofera rate fixe, egale, stabilite la semnarea contractului. Prin “10 rate cu dobanda 0%” Credex vine in intampinarea clientilor care in aceasta perioada dificila evita sa se indatoreze pe termen lung si prefera rate fixe pe perioada scurta”, declara Dragos Sirbu, director general Credex Finantari IFN S.A..

Oferta se adreseaza tuturor clientilor cu venituri din salarii, pensii sau din desfasurarea unei profesii liberale, cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani. Valoarea produselor achizitionate prin acest credit poate varia intre 1.000 si 18.000 lei.

Perioada de analiza si raspuns este de maxim 24 de ore. Pentru plata ratelor, clientii se pot adresa celui mai apropiat magazin Altex sau Media Galaxy sau celui mai apropiat Oficiu al Postei Romane.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si