Millennium Bank si Romtelecom au incheiat un parteneriat pentru achitarea facturilor prin intermediul serviciului de Internet Banking al Millennium Bank.

Clientii Millennium Bank isi pot achita, fara niciun cost suplimentar, facturile Romtelecom folosind serviciul Internet Banking oferit de banca. Noua functionalitate a aplicatiei Internet Banking include un formular predefinit, in care clientii trebuie doar sa introduca datele de pe factura si suma. Plata este confirmata automat de Millennium Bank catre Romtelecom.

Serviciul Internet Banking al Millennium Bank este disponibil non-stop si permite clientilor sa aiba acces permanent la toate produsele contractate de la banca. Utilizatorii au acces la conturi, depozite, carduri si credite si pot efectua orice tip de tranzactie – plata facturilor, achitarea ratelor la credit, constituirea de depozite etc.

Serviciul permite si predefinirea unei liste de beneficiari ai transferurilor, precum si modificarea PIN-ului si a limitelor de tranzactii cu cardul la ATM si la POS. Toate tranzactiile sunt realizate in timp real si pot fi vizualizate imediat dupa operare.

Aplicatia de Internet Banking a Millennium Bank poate fi accesata de pe orice tip de computer, inclusiv Macintosh, folosind orice versiune a mai multor browsere de Internet.

Lansata in Romania in octombrie 2007, Millennium Bank are acoperire teritoriala in Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu-Mures si Piatra Neamt.

Millennium a anuntat pierderi de 6,6 milioane euro din afacerea de pe piata romaneasca in primul trimestru, in usoara crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a inregistrat un rezultat negativ de 6,3 milioane euro.

Grupul portughez apreciaza ca pierderea trimestriala din Romania a fost sub asteptari, ca urmare a performantei bune pe partea de venituri din tranzactionare si a economiilor realizate la cheltuielile operationale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si