Credit Europe Bank scade, din 15 iulie, dobanzile la depozitele la termen in lei cu 2 puncte procentuale, pentru a "intampina recomandarile Bancii Nationale a Romaniei (BNR)" in acest sens.

In prezent, rata dobanzii practicate de Credit Europe Bank (Romania) la depozitele la termen nou constituite in lei sau reinnoite pana la 15 iulie ajunge pana la 12% pe an.

Credit Europe Bank ofera clientilor sai oportunitatea ca in termen de 7 zile sa isi pastreze aceeasi dobanda prin prelungirea depozitelor la termen, deja constituite. Totodata, beneficiaza de aceeasi dobanda si depozitele la termen nou constituite pana la data de 15 iulie.

Banca are si produse special create pentru studenti si pensionari, dobanzile acordate acestora fiind cu 1 punct procentual peste dobanda standard la depozitele la termen constituite in lei si cu 0,5 puncte procentuale peste dobanda standard practicata la depozitele la termen in valuta.

Bancile reduc dobanzile la depozite, invocand in acest sens schimbarea conditiilor din piata, pe fondul politicii de relaxare monetara graduala a Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

"Desi dobanzile la conturile de depozite vor urma o linie descendenta pana spre finalul anului, atitudinea BNR fata de aceste schimbari este una pozitiva: ajustarea deficitului de cont curent s-a realizat cu succes pana in momentul de fata, minimul productiei industriale pare ca a fost depasit, cel al recesiunii fiind deja atins", sustine vicepresedintele Credit Europe Bank, Paul Prodan.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului FIBA, asigura produse si servicii catre 450.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 118 sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin alte canale alternative: bancomate (ATM), aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) si servicii bancare de internet.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si