Actionarii companiei de creditare Cofidis Institutie Financiara Nebancara (IFN) SA vor sa majoreze capitalul social al firmei de 19 ori, pana la 13,3 milioane lei (circa 3,2 milioane euro), prin aport in numerar, potrivit unei hotarari a actionarilor, publicata in Monitorul Oficial, citata de NewsIn.
Capitalul social al companiei ar urma sa fie majorat cu 12,6 milioane lei, echivalentul a 3 milioane euro. In prezent, Cofidis IFN are un capital social de 700.000 lei.

Echivalentul in euro al valorii majorarii de capital a fost calculat la un curs de schimb de 4,20 lei/euro, iar pentru sumele varsate in momentul constituirii societatii a fost utilizat cursul de schimb de 3,50 lei/euro.

Dupa majorare, capitalul social ar urma sa fie impartit in 380.000 actiuni nominative, cu o valoare nominala de 35 lei.

Subsidiara din Romania a firmei franceze Cofidis SA, respectiv Cofidis - Institutie Financiara Nebancara (IFN) SA, are ca obiect de activitate vanzarea si gestionarea la distanta a produselor si serviciilor financiare, prin modalitati multiple de contact (telefon, internet, posta, fax).

Cofidis IFN este controlata de societatea franceza Cofidis SA in proportie de 99,985%, restul actiunilor fiind detinute de trei persoane fizice.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri