EuroIns Romania a numit doi directori generali la conducerea companiei, Alin Bucsa (foto) si Dan Bold, care urmeaza sa-si intre in atributii imediat ce vor primi autorizare din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Cei doi directori generali ai companiei il inlocuiesc pe Bogdanel Petrisor Stan, care a decedat la sfarsitul lui mai.

Noua structura organizatorica a companiei a fost decisa in cadrul unei intruniri a Consiliului Director al EuroIns Romania Asigurare - Reasigurare SA.

Anterior acestei functii, Alin Bucsa a fost director al sucursalei Municipiului Bucuresti in cadrul companiei BCR Asigurari si are o experienta de peste 13 ani in domeniul asigurarilor.

Dan Bold a facut parte din echipa manageriala Raiffeisen Bank timp de aproape cinci ani, inainte de aceasta perioada avand functia de director in cadrul companiei Aviva.

Andrei Gluvacov, fost managing director si director general interimar, va fi promovat ca membru in managing board, cu ocazia AGA din 16 iulie. Gluvacov va fi si consilier al Presedintelui EIG, divizia de asigurari a Eurohold.

EuroIns Romania a raportat pentru anul trecut afaceri de 152,8 milioane lei (41,5 milioane euro), conform rezultatelor preliminare, in crestere cu 63% fata de cele din 2007.

Compania este controlata de grupul financiar bulgar Eurohold.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Asiguratorii RCA, prinsi de ASF cu nereguli la calculul tarifelor