EuroIns Romania a numit doi directori generali la conducerea companiei, Alin Bucsa (foto) si Dan Bold, care urmeaza sa-si intre in atributii imediat ce vor primi autorizare din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Cei doi directori generali ai companiei il inlocuiesc pe Bogdanel Petrisor Stan, care a decedat la sfarsitul lui mai.

Noua structura organizatorica a companiei a fost decisa in cadrul unei intruniri a Consiliului Director al EuroIns Romania Asigurare - Reasigurare SA.

Anterior acestei functii, Alin Bucsa a fost director al sucursalei Municipiului Bucuresti in cadrul companiei BCR Asigurari si are o experienta de peste 13 ani in domeniul asigurarilor.

Dan Bold a facut parte din echipa manageriala Raiffeisen Bank timp de aproape cinci ani, inainte de aceasta perioada avand functia de director in cadrul companiei Aviva.

Andrei Gluvacov, fost managing director si director general interimar, va fi promovat ca membru in managing board, cu ocazia AGA din 16 iulie. Gluvacov va fi si consilier al Presedintelui EIG, divizia de asigurari a Eurohold.

EuroIns Romania a raportat pentru anul trecut afaceri de 152,8 milioane lei (41,5 milioane euro), conform rezultatelor preliminare, in crestere cu 63% fata de cele din 2007.

Compania este controlata de grupul financiar bulgar Eurohold.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri