Millennium Bank Romania va instala casierii in 46 de unitati de servicii bancare pentru populatie (consumer finance) pentru a-si imbunatati serviciile, lucrarile de dezvoltare urmand sa dureze pana la trei saptamani in fiecare unitate, in perioada iulie-octombrie.

"Am decis sa dezvoltam oferta de servicii pe care o oferim prin intermediul retelei teritoriale pentru a satisface mai bine nevoile clientilor nostri si pentru a le pune la dispozitie intreaga noastra oferta de retail, inclusiv operatiuni la casierii", a declarat directorul general al bancii, Jose Toscano.

Lucrarile de dezvoltare se vor desfasura in 46 de unitati ale bancii, incepand cu 13 iulie.

Banca isi extinde acum activitatile in unitatile care aveau o oferta specializata de consumer finance si instaleaza si in acestea casierii pentru a oferi servicii complete de retail, se arata in comunicat.

Toate unitatile dintr-un oras incluse in acest program vor fi inchise in aceeasi perioada pentru lucrari. In acelasi timp, clientii pot accesa produsele si serviciile bancii in cadrul sucursalelor care aveau deja casierii si ofereau servicii complete de retail inca de la deschiderea lor.

Millennium Bank are in prezent 73 de unitati in Bucuresti si in 17 judete. Banca si-a propus sa ajunga la 75 de sucursale pana la finalul acestui an.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
CRIZA FRANCILOR. Inca o banca taie dobanda pe trei luni