RBS intrerupe operatiunile casieriilor de vineri pana luni

RBS Romania va intrerupe operatiunile la casieriile bancii de vineri, ora 15.00, pana luni, din cauza desfasurarii unui program de reconfigurare si modernizare a sistemelor informatice, potrivit unui comunicat al bancii.
Banca mai anunta ca, de asemenea, este posibil ca in urmatoarea perioada, anumite tranzactii sa fie vizualizate cu scurte intarzieri.

Reconfigurarea si modernizarea sistemelor informatice reprezinta una dintre masurile luate de RBS Romania pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor sai. Odata finalizat, programul va contribui la dezvoltarea si diversificarea portofoliului de produse adresate clientilor persoane fizice si va permite bancii sa continue sa ofere servicii de calitate superioara, se mai arata in comunicatul bancii.

In prezent, RBS isi desfasoara activitatea in 15 orase - Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara - prin intermediul celor 31 de locatii, dintre care 3 dedicate Royal Preferred Banking, dar si cu ajutorul fortei de vanzari directe.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri