Bancile participante la sindicalizare sunt sucursalele romanesti si internationale ale BAWAG, Citigroup Corporate & Investment Banking (in calitate de Mandate Lead Arranger & Book Runner), EFG Eurobank, Garanti Bank, OTP, Raiffeisen (in calitate de Mandate Lead Arranger) si Unicredit.

“Suntem foarte multumiti de modul in care am colaborat cu Citigroup pe acest proiect si de rezultatul sindicalizarii. Acest imprumut reprezinta un moment de referinta pentru firma noastra si un pionierat pentru piata de leasing din Romania. Faptul ca imprumutul a fost suprasubscris cu 50% dovedeste increderea bancilor participante in puterea financiara si pozitia pe care Motoractive Leasing le detine pe piata. Apreciem de asemenea, buna cooperare si sprijinul oferit de toate celelalte banci participante.“ ( Stefan Coroianu – Director General)

“Fondurile obtinute din acest imprumut sindicalizat vor contribui la dezvoltarea in continuare a operatiunilor Motoractive Leasing pe o piata foarte competitiva. Principalul nostru obiectiv este cresterea portofoliului pe segmentul de intreprinderi mici si mijlocii.” ( Felicia Relenschi – Director Executiv).

“Suntem incantati ca am reusit sa aplicam cu succes expertiza Citigroup in obtinerea de catre Motoractive a primului imprumut sindicalizat in Romania. Credem ca aceasta tranzactie poate constitui un model si pentru alte sectoare de activitate, deschizand noi oportunitati de afaceri in toate regiunile tarii.” (Witold Zielinski, Presedinte Citibank Romania)

Motoractive Leasing este cea mai mare firma independenta de leasing din Romania cu vanzari lunare de peste 7 milioane Euro. Cu o capitalizare de mai mult de 12 mil. Euro, compania va ajunge pana la sfarsitul acestui an la un nivel al activelor totale de peste 100 mil. Euro. Prin reteaua sa nationala de 9 birouri Motoractive Leasing ofera servicii la peste 6 500 de clienti pornind de la persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii pana la companii multinationale.

Motoractive Leasing asigura intreaga gama de servicii de leasing de la leasing financiar pana la leasing operational cu servicii incluse, atat pentru autovehicule cat si pentru echipamente.

Infiintata in anul 1998, Motoractive Leasing este subsidiara grupului Leasemart Holding BV (Olanda), al carui capital social este detinut de Fondul Romano-American pentru Investitii (FRAI) - 80% si de DEG Deutsche Investitions - und Entwicklungsgesellschaft GmbH - 20%.