Compania de brokeraj de credite Kiwi Finance a incheiat un parteneriat cu Safety Broker de Asigurare, ce va permite semnarea de polite de asigurari, potrivit unui comunicat.
Parteneriatul are ca obiectiv, pe de o parte extinderea serviciilor Safety Broker pe segmentul de retail si pe de alta parte, pozitionarea consultantilor Kiwi Finance ca experti financiari ce pot oferi spre vanzare si produse de asigurare.

In urma semnarii acestui parteneriat, reteaua de vanzari a Safety Broker ajunge la 22 de unitati in principalele orase din tara, avand in acest moment - potrivit propriilor estimari - cea mai mare retea de retail dezvoltata de un broker de asigurare in Romania.

Safety Broker a fost infiintata in 2005 si este membru al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR) de la infiintare.

Compania Kiwi Finance, infiintata la sfarsitul anului 2003, sub numele de Gemini Capital Consult, este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania. Activitatea companiei se concentreaza pe trei directii principale: consultanta de credite pentru populatie, consultanta de credite pentru firme si consultanta juridica.

Kiwi Finance detine sapte sucursale proprii in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Campina si trei francize.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri