Asiguratorul EuroIns Romania a afisat prime brute subscrise de circa 177,6 milioane lei (42 milioane euro) pentru primul semestru, de 2,8 ori mai mari decat in acelasi interval din 2008, pe fondul cresterii fortei de vanzari a firmei, a declarat directorul general al companiei.
In primele sase luni din 2008, EuroIns Romania inregistrase prime brute subscrise de 64,3 milioane lei.

"Cresterea se datoreaza numeroaselor masuri pe care EuroIns le-a luat pentru cresterea vanzarilor", a spus, citat de NewsIn, directorul general al firmei, Alin Bucsa, referindu-se la majorarea numarului de francize si agentii, precum si la dezvoltarea relatiei cu brokerii.

EuroIns Romania are, in prezent, peste 650 de angajati si mai mult de 6.000 de agenti colaboratori.
Directorul companiei a mai spus ca extinderea afacerilor EuroIns a fost favorizata si de posibilitatea oferita clientilor de a achita politele RCA in rate.

Politele de raspundere civila obligatorie (RCA) reprezentau in primul primul semestru 83% in structura portofoliului, asigurarile tip Casco insumau 10%, cele de incendiu si calamitati 1,4%, iar cele de accidente 0,3%. Asigurarile pe segmentul agricol cantareau 1,2% din portofoliu, restul portofoliului (4,1%) fiind reprezentat de alte asigurari.

Pe segmentul asigurarilor agricole (culturi si animale), EuroIns Romania a subscris prime de peste 1,9 milioane lei (450.000 euro) in primele sase luni, in crestere cu 46% fata de intervalul similar din 2008.
Compania este controlata de grupul financiar bulgar Eurohold.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri