Astfel, incepand de vineri, 24 iulie, ora 16, unitatile Piraeus Bank nu vor mai avea program de lucru cu publicul, iar sucursalele Unirii si Afumati ale bancii vor fi inchise sambata, 25 iulie.

De asemenea, clientii bancii nu vor putea folosi cardurile de debit Shop&Cash emise de Piraeus Bank pentru plata cu cardul la comercianti incepand de vineri, ora 20, pana duminica, ora 24, dar reteaua de POS-uri a bancii va fi operationala pe parcursul acestei perioade atat pentru cardurile de credit emise de Piraeus Bank, cat si pentru cardurile emise de alte banci.

Cardurile de credit Piraeus Visa Classic si Visa Exclusive Gold, emise de Piraeus Bank, pot fi utilizate in intervalul mentionat, atat la comercianti, cat si la ATM-uri din reteaua proprie sau retelele altor banci.

Cardurile Piraeus Bank vor putea fi folosite pentru retrageri de numerar si interogari de sold la bancomatele bancii (ATM), care vor procesa aceleasi operatiuni si pentru cardurile Visa si Mastercard emise de alte banci.
In intevalul vineri, ora 20, si duminica, ora 24, clientii nu vor putea folosi nici serviciul de operatiuni bancare prin internet al bancii, Piraeus Online Banking, mai arata comunicatul citat de NewsIn.

"In perioada 24 – 26 iulie 2009, Piraeus Bank Romania va efectua operatiuni de modernizare a sistemelor IT ale bancii. Acesta masura va conduce la cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite de banca, clientilor sai", se mai arata in comunicat.

Serviciul Call Center al bancii va fi insa disponibil fara intrerupere.

La jumatatea acestui an, Piraeus Bank Romania avea o retea de 241 bancomate si 763 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).