Piraeus Bank opreste programul de lucru cu publicul vineri, incepand cu ora 16, si sambata, precum si serviciul de operatiuni bancare prin internet si platile cu unele carduri la comercianti la sfarsitul acestei saptamani, pentru imbunatatirea sistemului informatic, a anuntat banca.
Astfel, incepand de vineri, 24 iulie, ora 16, unitatile Piraeus Bank nu vor mai avea program de lucru cu publicul, iar sucursalele Unirii si Afumati ale bancii vor fi inchise sambata, 25 iulie.

De asemenea, clientii bancii nu vor putea folosi cardurile de debit Shop&Cash emise de Piraeus Bank pentru plata cu cardul la comercianti incepand de vineri, ora 20, pana duminica, ora 24, dar reteaua de POS-uri a bancii va fi operationala pe parcursul acestei perioade atat pentru cardurile de credit emise de Piraeus Bank, cat si pentru cardurile emise de alte banci.

Cardurile de credit Piraeus Visa Classic si Visa Exclusive Gold, emise de Piraeus Bank, pot fi utilizate in intervalul mentionat, atat la comercianti, cat si la ATM-uri din reteaua proprie sau retelele altor banci.

Cardurile Piraeus Bank vor putea fi folosite pentru retrageri de numerar si interogari de sold la bancomatele bancii (ATM), care vor procesa aceleasi operatiuni si pentru cardurile Visa si Mastercard emise de alte banci.
In intevalul vineri, ora 20, si duminica, ora 24, clientii nu vor putea folosi nici serviciul de operatiuni bancare prin internet al bancii, Piraeus Online Banking, mai arata comunicatul citat de NewsIn.

"In perioada 24 – 26 iulie 2009, Piraeus Bank Romania va efectua operatiuni de modernizare a sistemelor IT ale bancii. Acesta masura va conduce la cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite de banca, clientilor sai", se mai arata in comunicat.

Serviciul Call Center al bancii va fi insa disponibil fara intrerupere.

La jumatatea acestui an, Piraeus Bank Romania avea o retea de 241 bancomate si 763 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri