Provident Financial Romania, compania de credite de consum care a introdus imprumutul la domiciliu in Romania, avea la sfarsitul lunii iunie 2009 peste 120.000 de clienti, in crestere de la 51.000 de clienti in iunie 2008.
Provident Financial Romania a emis in prima jumatate a acestui an imprumuturi cu o valoare totala de peste 30 de milioane de euro, in crestere de la 13 milioane de euro in perioada similara a anului trecut.

Veniturile Provident Financial Romania s-au ridicat la 17,5 milioane de euro in primele sase luni din 2009, de la 6 milioane de euro in primul semestru din 2008. Compania are acum peste 2.000 de reprezentanti, in avans de la 1.300 la sfarsitul lui iunie 2008.

„Dupa ce in 2008 am investit peste 19 milioane de euro in extinderea activitatii in noi orase, in prima jumatate din 2009 ne-am axat pe o crestere sanatoasa a operatiunilor in zonele in care suntem deja prezenti. Anul trecut am inasprit conditiile de creditare, ceea ce a limitat ritmul de crestere a numarului de clienti si a imprumuturilor emise, a declarat Russell Johnsen, directorul general al Provident Financial Romania.

Investitiile realizate de companie in infrastructura si personal au depasit 10 milioane de euro in primele sase luni din 2009, ceea ce ridica valoarea totala a investitiilor Provident in Romania la peste 37 de milioane de euro. Compania preconizeaza ca va ajunge la acoperire nationala pana la sfarsitul lui 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri