BCR Leasing IFN a lansat pagina de Internet revanzare.bcr-leasing.ro pentru a pune in vanzare autoturismele recuperate de la datornici.
"Principalele avantaje ale ofertei noastre de bunuri recuperate sunt legate de posibilitatea achizitionarii in leasing a acestora in conditii financiare atractive, de posibilitatea negocierii, de alegerea duratei contractului in functie de dorinta si situatia clientului si de posibilitatea recuperarii TVA-ului, in cazul firmelor. Mai mult, calitatea masinii este mai bine corelata cu pretul sau de vanzare, intrucat stabilirea pretului are la baza, printre altele, o expertiza tehnica facuta de specialisti", a declarat directorul general al BCR Leasing IFN, Claudiu Stanescu.

Vehiculele oferite spre revanzare pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice, prin toate sistemele de plata: numerar, leasing sau credit. In cazul achizitionarii in leasing, oferta financiara cuprinde niveluri de dobanda foarte competitive.

Clientii trebuie sa aleaga o masina si apoi sa contacteze un specialist al Departamentului Revanzare, la numerele de telefon expuse pe site, si ii comunica numarul de identificare al produsului. Dupa vizionare, clientul trebuie sa trimita la BCR Leasing IFN oferta sa de pret, utilizand un formular care se poate descarca de pe site.

Pretul de vanzare se stabileste pe baza celei mai bune oferte primite, utilizand ca baza de apreciere rapoartele de evaluare si cotatiile pietei pentru tipul de autovehicul ofertat.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, acum parte importanta a puternicului grup financiar central-european Erste Group.

Compania ofera in prezent servicii de leasing financiar, detinand, dupa primul trimestru al anului in curs, o cota de piata de peste 10% si o pozitie de top pe piata nationala de leasing.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri