Astra Asigurari - Crestere cu 10-20% a vanzarilor, dupa schimbarea sistemului de vanzare

Astra Asigurari estimeaza o crestere a vanzarilor cu 10-20% si o scadere a costurilor administrative cu 20-30% in primul an dupa echiparea agentilor sai cu unitati mobile de vanzare a asigurarilor, a declarat Radu Mustatea, presedintele directoratului.
"Estimam ca 99% din polite vor fi vandute prin acest sistem pana la sfarsitul anului, iar introducerea unitatilor mobile va creste vanzarile Astra Asigurari cu 10-20% in primul an si va reduce costurile administrative cu 20-30%", a mentionat Mustatea, citat de NewsIn.

El a explicat ca Astra Asigurari nu va mai avea aceleasi costuri, dupa ce va renunta la tipizate pentru emiterea politelor, contabilitatea urmand sa fie facuta automat in tot sistemul.

"Banii se vor incasa direct la banca. Nu trebuie sa mai stea cineva la caserie", a explicat seful Astra, care a adaugat ca si costurile convorbirilor telefonice vor fi diminuate.

El a adaugat ca o parte din personalul operational va merge pe teren sa faca vanzari.

Astra Asigurari si-a sporit afacerile cu 62% in primul semestru, pana la 411 milioane lei, potrivit datelor provizorii, pe fondul cresterii puternice pe segmentul asigurarilor de cladiri si bunuri (property).

Compania este controlata de omul de afaceri Dan Adamescu, prin intermediul grupului Nova Trade, ce detine 72,7% din actiunile asiguratorului.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri