Asiguratorul Ardaf a inregistrat prime brute subscrise de 147,26 milioane lei (34,8 mil. euro) pe segmentul de asigurari auto in primele sase luni din acest an, in scadere cu 26% fata de acelasi interval din 2008, a declarat directorul general adjuct al companiei, Adina Bacioiu.
"Ardaf a subscris prime brute de 147,27 milioane lei pe segmentul de asigurari auto in primele sase luni. Din aceasta suma, 96,165 milioane lei au reprezentat primele brute subscrise pe segmentul RCA, iar 51,099 milioane lei cele pe segmentul Casco", a spus Bacioiu.

In prima jumatate a anului trecut, Ardaf a inregistrat prime brute subscrise de 199,4 milioane lei pe segmentul de asigurari auto, din care 154,8 milioane lei pe partea de RCA, iar 44,6 milioane lei pe segmentul Casco, potrivit NewsIn.

Compania a inregistrat in primele sase luni o crestere a afacerilor cu 15% pe segmentul de asigurari Casco fata de acelasi interval din 2008, pana la 44,6 milioane lei, in timp ce, pe segmentul RCA, primele brute subscrise au scazut cu 38%.

In structura portofoliului companiei, segmentul RCA are o pondere de 58,96%, segmentul de asigurari Casco - 31,33%, restul reprezentand asigurari de incendiu si calamitati naturale (4,65%), raspundere civila generala, alte daune la proprietati si alte tipuri de asigurari.

Compania este controlata indirect de grupul Generali PPF Holding BV, prin Iberian Structured Investments IBV.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri